ArteCastellóConcursFotografia

L’1 de setembre, últim dia per presentar fotos al I Concurs de fotografia “Llaurant un futur sostenible”

Publicidad

I CONCURS DE FOTOGRAFIA LLAURANT UN FUTUR SOSTENIBLE

El projecte Llaurant un Futur Sostenible busca el canvi cap una agricultura més sostenible i justa a la província de Castelló. Una agricultura que respecte a les persones, el medi ambient i el territori.

La Fundació Novessendes i l’ONG Pankara-EcoGlobal convoquem el I Concurs de Fotografia Llaurant Un Futur Sostenible. Amb el que pretenem posar en valor el sector agroecològic de la província de Castelló. Un model de consumir i produir aliments d’una forma sostenible i justa, que té cura de les persones, la natura i el territori.

Es poden presentar fotografies amb d’aquestes tres temàtiques, totes elles centrades en la província de Castelló:

  1. Agricultura intensiva: impactes negatius a la província. Fotografies on es plasmen les problemàtiques de l’agricultura intensiva a la província.
  2. Agroecologia: impactes positius a la província. Fotografies on es plasmen els beneficis de consumir i produir aliments agroecològics.
  3. Dona i agricultura: una mirada ecofeminista del camp. Fotografies on es plasme la relació entre les dones i el treball al camp.

Per a participar s’han d’enviar les fotografies, segons les característiques establertes en les bases al correu albarf@novessendes.org i omplir el formulari.

El termini de presentació de les obres serà fins a l’1 de setembre de 2022 a les 24h00.

Font: hortadelrajolar 

Reacciona

Excitado
1
Feliz
2
Enamorado/a
0
No sé no sé
0
Menuda tonteria
0

Más en:Arte

Comments are closed.

También te gustará