CastellóTurismo

El turisme cultural va remuntar a Castelló aquest juliol

Tot indicava que el final de les restriccions per la pandèmia implicaríem una major acceptació per part del públic a les activitats culturals programades a Castelló i així ho confirmen des de Turisme Castelló, on s’han mesurat molt positivament un increment respecte a anys anteriors.

De fet activitats com el festival de ioga (3163 participants). el Cicle de Novel·la, Història i Platja, en les diferents sessions de juliol amb la participació d’autors com Carmen Mola, Pilar Cernuda i Máximo Huerta (600 assistents),  Contes a peu de mar (600 persones) , visites guiades i teatralitzades (530 persones) , la sessió de les Nits d’estiu a l’ermita de la Magdalena (200),  les Nits Blanques (180) i els tallers mediambientals (110) han servit per avaluar l’impacte cultural que han assolit les iniciatives municipals.

Les oficines de turisme reben més de 4.500 demandes d’informació i l’ocupació hotelera a la ciutat frega el 80%

Castelló ha tancat juliol amb més de 10.300 participants en les activitats programades des del Patronat Municipal de Turisme, més de 3.100 atencions i més de 4.500 demandes d’informació en les oficines de turisme i una ocupació hotelera que frega el 80%. Unes xifres que permeten fer un balanç positiu en el primer estiu sense restriccions després de la pandèmia.

“Continuem treballant per a reforçar Castelló com a destinació turística sostenible, familiar i de qualitat, i amb una oferta turística amb més de 250 propostes de la qual més de 10.300 persones ja han participat durant el mes de juliol”, ha destacat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. La regidora de Turisme, Pilar Escuder, per part seua, ha recalcat que “s’ha preparat una programació molt variada que està tenint molt bona acceptació tant de públic local i nacional com a internacional”.

TOURIST INFO

Quant a les Tourist Info, han rebut un total de 3.133 atencions i 4.593 demandes d’informació al juliol. Per punts d’informació, l’oficina central de la plaça de l’Herba ha registrat 1.100 atencions i 2.038 demandes d’informació; la de l’estació, 168 atencions i 289 demandes d’informació; la del pàrquing d’autocaravanes, 1.184 atencions i 1.269 demandes d’informació; la de la platja del Pinar, 103 atencions i 154 demandes d’informació; la del Gurugú, 274 atencions i 442 demandes d’informació; i la del Serradal, 304 atencions i 401 demandes d’informació.

Respecte a la procedència dels qui fan ús del servei d’informació turística, destaquen els visitants nacionals, seguit de persones de Castelló i de la Comunitat Valenciana, i de visitants internacionals.

A destacar també l’ocupació hotelera de juliol, que ha sigut d’un 79,28%. I les visites a la web de turisme (www.castellonturismo.com), amb 24.156. Una pàgina en la qual es pot consultar tota la programació d’activitats per a aquest estiu, amb més de 250 propostes.

Font: Ajuntament de Castelló

Reacciona

Excitado
0
Feliz
0
Enamorado/a
0
No sé no sé
0
Menuda tonteria
0

Más en:Castelló

Comments are closed.

También te gustará