CastellóMúsicaPortada

El Trovam Pro Weekend 2022 celebrarà el seu desé aniversari aquest novembre

Del 2 al 5 de novembre, Castelló tornarà a acollir la Fira Trovam Pro Weekend, amb un cartell que contarà amb Xavi Sarrià, Smoking Souls, Neus Ferri, Cactus, Carraixet, Clara Andrés, DePedro, Enric Montefusco, Maria Hein, La Pepa, Germans Penalba o Low

La Fira porta des de 2013 fent de punt de trobada de la indústria musical del País Valencià. Una fita que convoca en la seua programació activitats professionals com meses de debat, tallers, trobades i per descomptat, actuacions, concerts i showcases de grups valencians i de l’Estat.

Aniversari

En els seus 9 anys de trajectòria, la Fira Trovam! s’ha posicionat com la gran cita anual del sector de la música en directe a tot el país. Contant amb l’assistència de professionals dels àmbits que formen part de la cadena musical: artistes, promotores, managers, agències i resta d’agents musicals. Així mateix, durant els dies de celebració, la Fira constitueix el principal dinamitzador cultural de la ciutat de Castelló i la seua àrea d’influència, arribant a un públic cada vegada més majoritari i divers.

La Fira Trovam! – Pro Weekend forma part del Pla Estratègic Cultural “Fes Cultura” impulsat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, i compta amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Castelló, així com de diverses entitats públiques i privades valencianes i de la resta de l’Estat.

 

Reacciona

Excitado
0
Feliz
0
Enamorado/a
0
No sé no sé
0
Menuda tonteria
0

Más en:Castelló

Comments are closed.

También te gustará